Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden we jammer, wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.


Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De verzegeling (verpakking van de bestelling) moet ongeopend zijn. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds
zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via

serviceeasydeal@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding

van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Naast de hoge kosten brengt het ook extra CO2 in de lucht. Naast dat jij ook heel veel kosten bespaard wordt het milieu ook niet verder vervuild. Met dit systeem besparen wij een hoop CO2 en zo dragen wij samen een steentje bij aan de
remming van de opwarming van de aarde
LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij
aanvullende instructies m.b.t de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast
op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.
Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.
Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het
aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.